אביגדור

ביטול הסכם בלעדיות מול משרד תיווך .

חתמתי על הסכם מול משרד תיווך .יום למחרת החלטתי לבטל. המתווך לא עשה דבר עדיין . הודעתי למתווך על ביטול .האם מבוטל או עדיין אנו קשורים עד תום התקופה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

במצב זה מאוד בעיית ליתן תשובה חד משמעית שכן ההליך יימשך לבוררות ו/או לתביעה, בכל מקרה לשמאי מגיע תשלום כל שהוא בעד הפעולות שביצע, מומלץ לקיים פגישה להבהרת הפעולות שנעשו, ולאחר מכן התשלום אם נעשו פעולות, אם הנושא לא יוסדר, אתם עלולים להידרש לשלם את מלוא הסכום.