מיכל

התייחסות המנהל לקניית נחלה בנאמנות

שלום רב אני ואחותי רוצים לקנות יחד נחלה. הבנתי שאפשר שאחותי תקנה בנאמנות עבורי את הנחלה. היא תהייה רשומה כבעלת הזכויות ותחזיק בנאמנות את הנחלה עבורי וזה בגלל שאי אפשר לרשום את שנינו כבעלי זכויות בנחלה. האם אפשר לרשום בהסכם בינינו לבין המוכר שאחותי קונה בנאמנות את הנחלה עבורי? האם מנהל מקרקעי ישראל יעשה עם זה בעיות? או הדבר אפשרי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

הבעיה המשפטית שלכם הינה רישום נחלה. מצאתם פתרון מוצלח הנחלה תירשם על שם אחותך . ולא צריך לרשום במינהל מאומה יותר מכך. הבעיה שלך כיצד את מבטיחה את עצמך כאשר הנחלה, רשומה על שם אחותך, בלבד ולך אין מאומה ביד. על כן תצטרכי הסכם ופעולות, טובות מאוד מאוד , שיגנו עלייך הרבה מאוד שנים , ונדרש לבחור בעל ניסיון רב בתחום שיקיף את מרבית האפשרויות העלולות לקרוא בדרך. בהצלחה.