אירית

רכישת בית שבתהליך שיוך קרקע

אנחנו מעוניינים לקנות בית בקיבוץ שנמצא בתהליך שיוך קרקע ( מסמכים הוגשו למנהל) . שיוך הקרקע הוגש על שם הבעלים וטרםהסתיים ,כאשר המנהל. מסרב לשנות את שם עד לסוף תהליך השיוך . ברצוני להבין מה הסכנות שלי לקנות בית במצב כזה וכיצד ניתן לסיים עסקה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

הבעיה המשפטית שלך הינה השלמת העסקה עם המוכר, כאשר המינהל מעוניין להשלים את רישום הקרקעות , על מנת שלא לעכב את הרישום. מומלץ לך לבדוק היטב את ההסכם עם המוכר, ולוודא רישום סעיפים מתאימים בהסכם.