אורי א

העברת זכויות מתוקף צווי ירושה

שלום רב, ברצוני לדעת כמה זמן לוקח תהליך של העברת זכויות בירושה במשק עזר במושב? מציין כי לא היו שינויים בשטח והוא נשאר כמו שהיה עשרות שנים אחורה. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

הסוגיה המוצגת משך הזמן המשוער להעברת זכויות במשק עזר. כאן לא מדובר בסוגיה משפטית אלא בדיווחים ובקבלת אישורים מרשויות שונות מספר פעולות אפשר לבצע במקביל, ומספר פעולות בדרוג משך הביצוע תלוי בתשובות הגורמים המטפלים אך עו"ד מיומן יכול לקצר את ההליכים. משך הזמן המשוער כחצי שנה עד למסירת המסמכים למינהל ושם אתה ממתין, אפשר לנדנד גם שם