שרון רחניאן

זכויות בניה בנחלה במושב הדר עם - רצף בין דורי

הזכויות בנחלה הן 400 מטר של שטח עיקרי כאשר הם מוקצים ל-3 יחידות שיכולים להיבנות ב-2 בתים, כאשר היחידה השלישית היא יחידת סמך של 55 מטר. כיום בנחלה בנוי 250 מטר ואנו מעוניינים לנצל את מלוא זכויות הבניה - לבנות בית שני בנחלה ולהצמיד אליו את היחידת סמך. האם יש חובה להראות רצף בין דורי גם לגבי היחידת סמך? (הכוונה אם גם הנכד של בעל הנחלה חייב להיות נשוי) לפי החלטה 1155 של רמ״י מצויין שלא

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

בהוראת מינהל 1155 מיום 6.7.08 בוטלה החובה לרצף דורי ביחידה השלישית . אבל בהוראת מינהל סייגו כי הוראות 1155 יחולו על אגודה או יחיד שהחליטו להצטרף להסדר עם המינהל, על פי ההוראה. על כן מומלץ לבדוק באגודה אם הוראות אלו חלות אצלכם