יערה

השפעת עבר נקי על נער שנגרר למריבה אלימה

שלום רב אחי הקטן בן 15 נגרר למריבה שהפכה לאלימה תקפו חבר שלו וחברים אחרים שלו הגנו על אותו חבר והוא גם נגרר למריבה ואנשים שהיו במקום הזמינו משטרה השוטרים לקחו אותו ואת החברים שלו לתחנת משטרה והוא היה בחקירה הוא ילד טוב ואין לו עבר פלילי האם זה יכול לעזור לו ולא יפתחו לו תיק?

עו"ד הילית שלומי קדוש

יערה שלום רב, האינפורמציה מאוד מצומצמת, לא מצויין איזה נזק נגרם ו/או פציעה, מה חלקו של אחיך, אי אפשר להבין אם נפתח תיק בכלל לכן לצערי במידע המצומצם הזה אני לא יכולה לעזור. רק אציין כי עברו אינו פרמטר לפתיחת התיק. בברכה עו"ד הילית שלומי קדוש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבריינות נוער