אור

זומנתי לחקירה אחרי שהוגשה נגדי תלונה על הטרדה מינית

לפני שנתיים הייתי בחקירה במשטרה. היה לי קטע עם מישהי( רק בשיחות והודעות) והיו גם שיחות מיניות. אחרי שהקטע פוצץ היא הגישה תלונה על הטרדה מינית. בחקירה הסברתי לו שהדבר היה הדדי ובהסכמה מוחלטת, לא נפתח תיק, והיה לי פגישה עם קצינת נוער, אחרי פגישה אחת היא הבינה שזה המצב, ולא ביקשה פגישות יותר. הדבר הזה יכול להשפיע לי על קביעת הנתונים?

עו"ד דרור שלום

שלום אור . אין לי מספיק נתונים, במידה ולא נחקרת באזהרה אזי אין לך ממה לדאוג. היה ונחקרת באזהרה יש לבדוק כיצד סגרו את התיק. סגירת התיק מחוסר ראיות יכולה להותיר רישום משטרתי פנימי, יש לשים לב שמדובר בתיק נוער שהדינאמיקה שם שונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבריינות נוער