שמואל

קריירה של כדורגל בקנדה

מה הם הצעדים שאני יכול לקחת אם אני רוצה לשחק בקריירה שלי בכדורגל בקנדה? איזה סוג של ויזה אני צריך להגיש בקשה?

עו"ד אלכס ברוש

שלום שמואל, קודם כל, אין ויזה מיוחדת עבור ספורטאים. אם המטרה שלך היא רק להשתתף באירוע ספורטיבי כלשהו, אז תוכל לעשות זאת אף ללא צורך באישור עבודה במסגרת תוכנית הניידות הבינלאומית (International Mobility Program). עם זאת, אם אתה לא מייצג את מדינה שלך ואתה אמור לקבל שכר ממעסיק קנדי, אז במקרה כזה תצטרך כבר לקבל אישור עבודה. אופציה אחרת, היא לגשת לתוכנית הפדרלית לעצמאים (Federal Self-Employed Persons). התכנית נוצרה על ידי ממשלת קנדה לצורך משיכת אנשים מוכשרים, בין היתר גם ספורטאים. לפרטים, אנא פנה אלינו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון / אזרחות קנדית