open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 20 במרץ 2018

            מבחן שפה כדי להיות זכאי להגירה לקנדה

            אני דובר אנגלית שוטפת. האם אני עדיין צריך לעבור מבחן שפה כדי להיות זכאי להגירה לקנדה?

            20 במרץ 2018
          • מנהל הפורום אלכס ברוש, עו"ד 20 במרץ 2018

            שלום מייק,

            אם אתה התקבלת לאחת מהתכניות הפדרליות, יש חובה לעבור מבחן בשפה האנגלית או הצרפתית. באם התקבלת לתכנית שבה אין צורך במבחן, עדיין מומלץ לעבור את הבחינה, על מנת לזכות ביותר נקודות במסגרת הליך ההגירה לקנדה.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            20 במרץ 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form