רותי

מעבר לקנדה עבור אחות

צהריים טובים, אני אחות מוסמכת בבית חולים, שמעתי מחברה שאפשר לעבור לקנדה ולקבל שם ויזה. זה נכון? אם כן, כמה זמן אורך התהליך? המשפחה תוכל לבוא איתי? תודה

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רותי, קנדה כן מברכת אנשי מקצוע בתחום הבריאות, לרבות אחיות. יחד עם זאת, אין צורך בויזה לביקור בקנדה, אם את בעלת דרכון ישראלי. עליך להגיש בקשה להיתר עבודה זמני או בקשה למעמד קבע, אם ברצונך לעבוד שם כאחות. כמובן, כי יהיה צורך גם לבדוק את עניין הרישוי. קיימות מספר תכניות הגירה לקנדה בכל הקשור לתחום של אחיות רפואיות, ולכל תכנית יש ת הדרישות משלה. כל התהליך יכול לקחת בין 6 חודשים בערך ועד שנה או יותר, הכל בהתאם לנסיבות המקרה. כמובן, אם את תקבלי מעמד, אז גם בני משפחתך יוכלו לזכות במעמד בקנדה. ככל ויש לך שאלות לגבי התנאים, אנא לפנות למשרדנו, נשמח לעזור לך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

רותי

תודה רבה, מעניין לשמוע שיש כמה תכניות לאחיות, אשוחח על כך עם בעלי.

עו"ד אלכס ברוש

בשמחה ! אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון / אזרחות קנדית