ליזה ר

החבר שלי חוזר לקנדה, אני רוצב לבוא איתו

אני יוצאת עם בחור קנדי כבר שנתיים, הוא עומד לעזוב לקנדה ורוצה שאבוא איתו. יש דרך שבה אוכל לעבור לשם?

עו"ד אלכס ברוש

שלום ליזה, בן הזוג שלך יכול להגיש בקשה עבורך, רק באחד משני המקרים הבאים: 1) אם ניתן להוכיח חיים משותפים לפחות לשנה, אז יהיה ניתן להגר לקנדה יחד איתו בתור ידועים בציבור (common-law partner), גם אם לא התחתנתם; או 2) באמת להתחתן. אופציה אחרת, היא להגיש בקשה לויזת תייר לקנדה או לבדוק אם את זכאית לתוכנית הגירה קנדית כלשהי (אפשר לפנות אלינו לשם כך). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון / אזרחות קנדית