ניר

קרע ברצועה הצולבת קדמית

שלטם רב בעת ירידה מהמדרגות בעבודה נפלתי מ 10 מדרות ניסתי לבלום את הנפילה הרגל התעקמה ונשמע קרע וקליק לא יכותי לעמוד על הרגל ברצוני לשאל לפני שאני תובע כמה אחוזי נכות יש לי והאם אני חיב לעשות ניתוח יש לי קרע ברצועה הצולבת הקידמת תודה רבה

עו"ד תמר סיון

ניר שלום שאלת הניתוח נתונה לשיקול דעתך לאחר שתקבל מידע על הסיכויים והסיכונים. הנכות נקבעת לפי מצב הברך ובעיקר לפי יציבותה ויכולה לנוע בין 1% ל 20%. הנכות אינה על עצם הקרע אלא על ההפרעה שקרע זה גורם. אצל אנשים שונים עשוי אותו קרע לגרום לבעיות בחומרה משתנה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל