אורי

תקנה 9

ברצוני לשאול שאלה. פגוע פוסט טראומה עם בעיות שינה קשים. נאמר לי באגף שיקום ללכת למעבדת שינה ואם הבעיית שינה היא בתוצאה מהפוסט טראומה יש להגיש תקנה 9 כאשר הבעיית שינה היא בעקבות הפציעה הנפשית. האם הם צודקים במה שהם אומרים או שבעיית שינה עם הוכחה של מעבדת שינה היא עילה להחמרת מצב או לתקנה 9? מבולבל מקווה שתעשי לי סדר תודה

עו"ד תמר סיון

אורי שלום בדרך כלל בעית השינה נחשבת כחלק מהסימפטומים של פוסט טראומה ולא כנכות בפני עצמה. לדעתי המסלול של החמרת מצב מתאים יותר, אבל צריך לראות את כל המסמכים הרלבנטיים כדי לקבל החלטה.

אורי

אפשר פגישה עם ייעוץ ללא תשלום?

עו"ד תמר סיון

אורי שלום אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדי ולתאם פגישה. פגישה ראשונית הינה ללא עלות. עליך להביא איתך את כל התעו דהרלבנטי. טל' לתאום : 03-6813322

אורי

אפשר פגישה עם ייעוץ ללא תשלום?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל