גד

חישוב אחוזי נכות זמני יחד עם הקבוע

נפצעתי בחופשה מהצבא קיבלתי 15 אחוזי נכות פיזי נאמר לי שצריך להגיע ל20 אחוז נכות אני הגשתי תביעה נפשית וקיבלתי 10 אחוז זמני למשך שנתיים הכרה במסגרת השירות ונאמר לי שאני לא יכול לקבל קיצבה כי 10 אחוז נכות הוא במסגרת השרות וה15אחוז זה מחופשה ראוי לציין שנפגעתי בחופשה מכדור של אם 16 והכרה בפיזי והנפשי מאותה פציעה

עו"ד תמר סיון

גד שלום כאשר הנכות מפגיעה בחופשה נמוכה מ 20%, לא ניתן לצרף אותה למכות עקב פגיעה שהינה תוך ועקב השירות. אם לדעתך שתי הנכויות הן מאותה פציעה בחופשה עליך להבהיר טענתך למשרד הביטחון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל