שלומי

פגיעה ביכולת לעבוד במקצוע עקב החמרה במצב הרגל

אני נכה משנת 1989 מוכר על פציעה בקרסול עם 20 % לפני כמה שנים החלו הכבאבים ברגל להחמיר מאוד והכאב לא נותן לי לעבוד כראוי)אני מנהל מחסן(ואני מתקשה להחזיק במקום עבודה עקב כאבים אלו בבדיקות אצל אורטופד קבעו שאני לא יכול לעבוד במקצוע זה לפיכך ביקשתי ביטול שיקום ונענתי בשלילה השאלה האם אפשר לשנות את הקביעה הזאת האורטופדים גם ממליצים לנתח את הקרסול כי הוא במצב סופני תודה שלומי

עו"ד תמר סיון

שלומי שלום, אם כיום המצב הרפואי שונה (לפני ניתוח) אתה יכול להגיש בקשה חדשה. אם הבקשה תדחה תוכל לערער על הדחיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל