אביחי

תיק שהועבר לקצין התגמולים ללא וועדה רפואית

שלום עו''ד תמר, לאחר בדיקת מומחה מטעם משרד הביטחון, הובהר לי שבמידה והמומחה ימצא קשר נסיבתי יזמנו אותי לוועדה רפואית, לאחר שיחה עם המוקד הוסבר לי שהתיק שלי עבר לקצין התגמולים מבלי הצורך להתייצב בפני וועדה רפואית, מה משמעות הדבר? (אני יודע שלאחר חוות דעת ראשונה שהועברה למשרד הביטחון, משרד הביטחון שלח את התיק האישי שלי שוב לאותו מומחה עם שאלות נוספות ורק לאחר שחזר בפעם השנייה עבר לקצין התגמולים).

עו"ד תמר סיון

התיק הועבר לקצין התגמולים על מנת להוציא מכתב ובו ההודעה על ההחלטה. אם ההחלטה תהיה להכיר בתביעה אז התיק יועבר להמשך טיפול בועדות הרפואיות. אם ההחלטה תהיה לדחות את התביעה, לא תוזמן לועדה רפואית והטיפול בתביעה יסתיים. תוכל לערער על ההחלטה לביהמ״ש.

אביחי

תודה רבה על המענה המהיר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל