עמית

ירידה בשמיעה והגדלת אחוזי נכות

משרד הביטחון שלך הודעה בתלוש התגמולים בעקבות פס"ד בעניין איבר זוגי ( ראיה ) ניתן להגיש בקשה לבחינה מחודשת גם באוזניים , אני מוכר על ירידה בשמיעה 1% 15 דציבל בוזן ימין ו- 20 באוזן שמאל. כרגע לאחר בדיקה יש לי ירידה 20 בשתי האוזניים. ( לציין אני מוכר על עוד פגימות ) . שאלתי היא האם בנתונים הקיימים ולפי הטבלה בסעיף 72א אני זכאי להעלאת הנכות ביותר מ- 1%. אודה להכוונתי

עו"ד תמר סיון

עמית שלום, לפי הנתונים שמסרת נכותך עדיין 1%

אוהד

מעוניין ביעוץ לגביי שמיעה לקויה עובד משרד הבטחון לא התחלתי תביעה עדיין

עמית

תודה רבה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל