בצלאל לוי

אני שואל את אותה שאלה שנשאלה כאן בקשר להחמרת שמיעה, רק שאצלי הירידה היא 35 לכל צד ואני מוכר ב10 אחוז טנטון

ירידה בשמיעה והגדלת אחוזי נכות משרד הביטחון שלך הודעה בתלוש התגמולים בעקבות פס"ד בעניין איבר זוגי ( ראיה ) ניתן להגיש בקשה לבחינה מחודשת גם באוזניים , אני מוכר על ירידה בשמיעה 1% 15 דציבל בוזן ימין ו- 20 באוזן שמאל. כרגע לאחר בדיקה יש לי ירידה 20 בשתי האוזניים. ( לציין אני מוכר על עוד פגימות ) . שאלתי היא האם בנתונים הקיימים ולפי הטבלה בסעיף 72א אני זכאי להעלאת הנכות ביותר מ- 1%.

עו"ד תמר סיון

בצלאל שלום ירידה של 20 דציבל בשתי האוזניים מקנה 1% בלבד, כך שלא צפוי שינוי בנכותך.

בצלאל לוי

אצלי הירידה 35 בשתי האוזניים.. אני פשוט העתקתי את השאלה כמו שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל