אליעזר

פציעה בקרסול ימין עם 10% מכות

כתוצאה מצעידה במדרגות קרעתי את הרצועות בקרסול. עברתי ניתוח לאיחוי הרצועות ללא הצלחה וכעבור מספר חודשים עברתי השתלה של רצועות. נקבעו לי 10 % מכות. כבור מספר שנים התחילו שוב נקעים וכרגע הרצועה הקדמית נקרעה שוב. שאלתי האם בעקבות הקרע ברצועה אני יגיש החמרה ואם זה מקנה אחוזי נכות נוספים. תודה

עו"ד תמר סיון

אליעזר שלום הקרע הנוסף אינו מקנה באופן אוטומטי נכות נוספת. דרגת הנכות תלויה במצב הקרסול כיום - מבחינת יציבות, כאבים, טווח תנועה. יתכן והנכות אכן עלתה ויתכן שהיא עדיין 10%. באפשרותך להתיעץ עם רופא מומחה שיעריך את נכותך, טרם פניה לועדה רפואית חוזרת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל