מיי

בנושא תט"ר וזכויות משרד הביטחון

שלום רב, אני חיילת משוחררת לא מזמן השתחררתי מהשירות עקב פציעה במהלך שירותי הצבאי בבסיס נקבעו לי 21% נכות זמני למשך שנה וחצי ממשרד הביטחון אני אמורה לעבור ניתוח עוד מעט הניתוח הוא ארתסקופיה בברך ובעקבות כך נתנו לי עוד 4 חודשי מחלה האם אני זכאית לתט"ר?והאם להגיש בקשה לתט"ר? ומהו גובה התגמול לכל חודש אשמח לתשובה תודה רבה

עו"ד תמר סיון

מיי שלום. הינך זכאית לתט"ר בתקופת ימי המחלה. גובה התט"ר נקבע לפי השכרותך טרם ימי המחלה. אם לא עבדת תקבלי תט"ר בסכום של כ 5,000 ₪ לחודש.

מיי

תודה רבה על תשובתך אני זכאית ל5,000 ש"ח לכל חודש?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל