מיי

ימי מחלה ופטור לצמיתות משירות

שלום רב אני נפצעתי בבסיס שוחררתי מהשירות זמנית עד 25/7/17 לחצי שנה. על פרופיל 24 מ25/7/17 עד לחודש נובמבר אני הייתי בבית עדיין בפטור ארעי עד שאקבל זימון לוועדה רפואית של ר"מ ד תל השומר רק בנובמבר שוחררתי מהשירות לצמיתות עכשיו אין לי אישור מחלה מ25/7/17 עד לנובמבר תאריך שחרורי מצהל ולכן אני לא יכולה לקבל תט"ר אני חייבת לציין יש לי מכתב מרמ ד שמציין שאני הייתי בתהליך בירור עד לתאריך הוועדה החוזרת (נובמבר) איך אוכל לדרוש ממשרד הביטחון את ימי המחלה שמגיעים לי ?? כי שום רופא לא רוצה לתת ימי מחלה מחודשיים קודמים?? כרגע יש לי 21 % נכות זמני. ממשרד הביטחון. וזה מה שאני מקבלת. אשמח לתשובה.

עו"ד תמר סיון

מיי שלום, אכן תט"ר אפשר לקבל רק לתקופה שאחרי שחרורך מצה"ל. אם את נמצאת במעקב מסודר הרופא המטפל יכול לציין שלא היית כשירה לעבודה מאז הפציעה ועד לתאריך כפי שימצא לנכון, ואת המסמכים האלו תעבירי לרופא המחוזי. אם את לא מצליחה לקבל אישור כזה, העבירי מסמכים רפואיים בצרוף מכתב שלך שמפרט את מצבך ואת זה שלא היית כשירה לעבודה ובקשי תט"ר על יסוד התעוד הרפואי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל