דוד

האם בעיית כלי דם ברגל (DVT) נחשבת גם לבעיית לוקומוטורית יש לי 20% נכות צמיתה ולא מקבל חמי מרפא

האם בעיית כלי דם ברגל (DVT) נחשבת גם לבעיית לוקומוטורית יש לי 20% נכות צמיתה ולא מקבל חמי מרפא בגלל שהסעיף לא מתאים

עו"ד תמר סיון

דוד שלום, זכאות לחמי מרפא אכן ניתנת לנכים עם פגיעה במערכת הלוקומוטורית, אולם רק אם מדובר בנכות לפי סעיפי נכות ספיציפיים המפורטים בהוראה. לגבי בעית כלי דם ברגלים, זכאים לחמי מרפא רק מי שנכותם לפי סעיף 11 (5)ד, 11(5) ה או 11(5) ו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל