בני

החמרה עקב נפילה מרכיבה

הוכרתי על פגיעה ביד שמאל וביום בהיר אחד רכבתי על אופניים ונפלתי על היד. כתוצאה מכך הנכות הוחמרה לי. בהתחלה השיקום לא רצה להכיר אך לאחר מכן הכיר ונתן לי טיפול. האם כיום אני יכול להגיש תביעה להחמרה או שהמשרד יכול להתנער מאחריות?

עו"ד תמר סיון

בני שלום, כאשר ההחמרה היא עקב ארוע חבלתי נפרד, בד"כ לא יכיר משהב"ט בנזק הנוסף. עם זאת, במקרים מסויימים ובנסיבות מתאימות ניתן להראות שהנזק או חלקו הושפע מהנכות הקיימת מהשירות ואז כן תהיה הכרה. צריך לבחון את המקרה שלך לגופו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל