גדעון שבתאי

ייעוץ משפטי, ועלות משרדך בטיפול בבקשה

הגשתי בראשון לחודש הזה בקשה לביטול שיקום, וקיבלתי כתשובה לבקשה העתק צילומי מלפני עשרות שנים על דחיית הבקשה, כמובן שלא נערך דיון בבקשה, לא זומנתי , לא נערך פרוטוקול, ועוד ועוד. השאלה: עצם השימוש במסמך ישן ע"י האגף כתשובה לבקשה חדשה מקנה לי זכות ערעור? או בקשה לפסילה עקב פגמים מהותיים.

עו"ד תמר סיון

גדעון שלום, על פני הדברים השימוש בתשובה ישנה לבקשה חדשה נראה פסול, בהנחה שמאז התשובה הישנה חל שינוי בנסיבות.ע"מ לענות בצורה מלאה מה הצעד הנכון לנקוט בו במענה לתשובת משהב"ט צריך לבדוק וללמוד את פרטי המקרה שלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל