רבקה

מועד לדיון בערר במשרד הביטחן

תוך כמה חודשים בית משפט קובע מועד הדין לאחר שהגישו את כל המסמכים הנדרשים ? באיזה תנאים בית משפט יכול לקצר את המועד?.

עו"ד תמר סיון

הדיון נקבע בטווח של כמה חודשים, תלוי בעומס ובמספר התיקים שבטיפול הועדה. אם כל המסמכים הוגשו ניתן להגיש בקשה להקדמת המועד.

רבקה

האם יכול להיות קבעית המועד בין 2-5 חודשים?

עו"ד תמר סיון

רבקה שלום, ראי תשובות קודמות שכתבתי ליפה, יעקב, צבי, יוסף ועוד... פורום זה אינו מהווה תחליף ליעוץ משפטי פרטני בתיק. מומלץ כי תפני (תפנו?) ליעוץ בצורה מסודרת, ולא ברצף של שאלות עוקבות. בכל תיק יש נסיבות ספציפיות ובמסגרת הפורום לא ניתן לרדת לפרטי התיק כפי שנעשה בפניה מסודרת לעו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל