יגאל

התיישנות תביעה נגד משרד הביטחון

שלום, עברתי שני ניתוחים בברכיים כתוצאה מקרע במינסקוס, הפציעה התרחשה בסוף הטירונות לפני כ13 שנים. יש בידי את כל התיק הרפואי אשר מצוין בו את כל ההתרחשויות כולל את זה שעברתי את הניתוחים. קיים שם דוח פציעה על ברך אחת אשר לא מולא כראוי, רק אני מילאתי פרטים, ללא פרטים וחתימות של המפקד וקצין הרפואה. כל הזמן אני סובל מכאבים חוזרים בברכיים. השאלה שלי האם עוד ניתן להגיש תביעה למרות חלוף הזמן, האם זה שיש רישום בתיק הרפואי המתאר את הניתוחים הופך את הפגיעה ל"פגיעה רשומה"? תודה רבה

עו"ד תמר סיון

יגאל שלום, רישום מתאים בתיק הרפואי מ"זמן אמת" עשוי למתא אחר התנאים של "חבלה רשומה". צריך לבדוק מה נרשם אצלך והאם הרישום עונה על הדרישות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל