דב שורץ

קרע מלאה ברצוע הקדמית + במיניסקוס האחורי + שחיקה קשה בסכוס + חוסר יציבות + צליעה

אני מוכר על קריעה חלקית של הרצוע מאז מלחמת לבנון הראשונה (1982) במשה"ב ברגל ימין. כל השנים התלוננתי על חוסר יציבות וגם קיבלתי בתל-השומר תומך ברך ארוך. כל הפציע היום ברגל שמאל! העם יש אפשרות לקשור בין הפציעות?

עו"ד תמר סיון

דב שלום במקרים מסויימים ניתן לקבל הכרה בקשר בין פגיעה ברגל אחת, לנכות שהתפתחה ברגל השניה. הדבר תלוי, בין היתר, באופי הפציעה, הממצאים בבדיקה הגופנית והממצאים המתוארים לאורך השנים בתעוד הרפואי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל