אלכס

ועדה רפואית משרד הבטחון על החמרה + נכות מוסבת

שלום. אני מוכר כנכה צהל. בשנים אחרונות המצב הרפואי הוחמר וחוץ מעדות שלי יש גם MRI התומך במצבי+נכות מוסבת עקב מצב הריפואי היא נפשית. מטופל אצל פסיכיאטר ומקבל תרופות. בועדה שהייתה לי היו 4 רופאים. כאשר סיימתי את החלק הפיזי הראשון של הועדה ישר באותו המעמד התחלתי עם הרופא הפסיכיאטר לפן הנפשי של מצבי. במהל הועדה הרופא הקודם התחיל לדבר בנייד ולצחוק על העניינים האישיים שלו והפריע למהלך הועדה. לא שומעתי את הפסיכיאטר והוא הסיח את דעתי כל הזמן. גם הערות שלו "שלא קר לי כי אני רוסי" גם לדעתי לא היו במקום. יצאתי מהועדה מושפל ולא מיציתי אותה... הועדה הייתה מאוד חשובה (עדיין אין לי תשובה ממנה). השאלה שלי מה אני יכול לעשות לגבי הועדה הזאת שכבר הייתה לי ומה אפשר לעשות בעניין לגבי הרופא שהפריע למהלכה?

עו"ד תמר סיון

אלכס שלום, התנהגות חברי הועדה אכן לא ראויה. מומלץ כי לא תחכה להחלטה אלא תשלח כבר עכשיו מכתב בענין ליושב ראש ועדות רפואיות במשרד הביטחון, אגף השיקום, רח' ז'בוטינסקי 94, פתח תקווה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל