גבריאל

נקע בקרסול לפני השחרור

נקעתי את הרגל שבוע לפני השחרור. הנקע מוגדר כדיי רציני(לא נצרך ניתוח). אני שבועיים כבר אחרי השחרור ועדיין בקושי יכול לדרוך על הרגל שאלתי האם אפשר לקבל תשלום ממשרד הביטחון בזמן הזה שאני לא יכול לעבוד?(גם אם כביכול רדיואקטיבי) ואם אפשר לדרוש הוצאות כלכליות שנגרמו ממצב זה כגון רופאים,פיזיותרפיה,תרופות וכו'? אם כן, מה התהליך?

עו"ד תמר סיון

גבריאל שלום, כדי שתוכל לקבל תגמולים, תשלום על ימי אי כושר וטיפול רפואי, עליך להגיש תביעה למשרד הביטחון, להכיר בפגיעה כפגיעה עקב השירות הצבאי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל