דני

פגיעה בשכר כתוצאה מתאונת עבודה

מוכרת עם נכות ממשרד הביטחון של 10 אחוז. כתוצאה מהפגיעה אינני יכולה להמשיך בתפקידי, ועובדת בתפקיד אשר שכרי נפגע. רוצה לדעת המה הדרך שלי להשלים את השכר שלי ומה הזכויות שמגיעות לי.

עו"ד תמר סיון

דני שלום, אם מדובר בהכרה מלפני 1996, ואת מקבלת גימלה חודשית, יש אפשרות לבקש תגמול מחיה מתאים. במקרה שלך יתכן והתגמול המתאים הוא תגמול טיפול רפואי חלקי, להשלמת השכר שנפגע עקב הנכות. אם הוכרת אחרי 1996 וקיבלת מענק, אינך זכאית לתגמולי מחיה או לתגמול טיפול רפואי. כדאי לבחון אפשרות של העלאת דרגת הנכות ע"מ שהזכאויות יפתחו בפניך (נדרשת נכות בשעור 20% לפחות).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל