רועיי

תט"ר עקב ניתוח , והגשה של דמי אבטלה

אהלן, עשיתי ניתוח אורתוסקפיה ברך שבוע לפני השחרור (שחרור משירות קבע), קיבלתי המלצה ל3 חודשי ימי מחלה מהרופא המנתח. לא ידעתי שיש את האופציה של תט"ר ממשרד הבטחון עקב ה-3 חודשים הללו שבהם לא אוכל לעבוד, והגשתי דמי אבטלה לביטוח לאומי ( זכאי בגלל שירות קבע), אני אקבל כסף על שבוע 1 מדמי האבטלה ובכוונתי להפסיק עקב הת"טר. יש בעיה עם זה שהגשתי ? אני לא אקבל כמובן כסף יותר מהדמי אבטלה. זה יפגע בזכאות לתט"ר?

עו"ד תמר סיון

רועי שלום, אם משהב"ט מאשר לך תט"ר, תוכל לקבל תגמול זה במקום דמי האבטלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל