דני יוסף

עברתי השתלת שיניים והרכבת תותבת .בקשתי אביזרים לתחזוקת השתלים והתותבת,כגון מברשת שיניים מיוחד לניקוי

בקשתי מאגף השיקום אביזרים לתחזוקת התותבת והשתלים ,כגון מברשת מיוחדת לניקוי השתלים ואביזרים נוספים לתחזוקת התותבת והשתלים ומשרד הביטחון סרב לממן לי את האביזרים האלה . עלי לציין שבשביל התותבת מספקת לי משחה קוקידנט .

עו"ד תמר סיון

דני שלום, האם הבקשה נתמכה במכתב/ מרשם מרופא לגבי הצורך באביזרים אלו? אם לא כדאי שתקבל המלצה כזו ותגיש הבקשה שוב. אם כן, בקש את התשובה השלילית בכתב, ותוכל לערער עליה לרופא המרחבי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל