נעמה א

תביעת פיצויים על איחור בלתי סביר במסירת רכב חדש שהוזמן לנכה צה"ל

היי, הזמנו רכב חדש מסוכנות רכב, עבור בעלי שהינו נכה צה"ל, באותו מעמד סיכמנו איתם גם על עסקת טרייד אין על הרכב שברשותנו, הרכב אמור היה להגיע תוך 14 ימי עסקים ועד לרגע זה טרם הגיע (חודשיים והיד עוד נטויה..) עקב כך, נגרם לנו הפסד עקב ירידת ערך על הרכב שלנו והן עוגמת נפש, הסתמכות וכיו"ב. האם החוק מאפשר לנו סעדים כלשהם של פיצויי? (אני יודעת שאפשר לבטל את העסקה ולקבל את המקדמה). תודה למשיבים.

עו"ד תמר סיון

נעמה שלום פורום זה עוסק בזכויות נכי צה"ל באגף השיקום. על פניו נראה שיש לך עילה לתבוע לבטל את העיסקה ולבקש פיצוי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל