סמי פפפ

זכויות לתובע במהלך תביעה

היי האם יש זכויות שמגיעות ברגע פתיחת התיק מול משרד הביטחון או שמקבלים הכל רק בסוף התביעה? והאם יש פרק זמן מסויים שבו ניתן לקבל זכויות? (פרק זמן שעבר מהפציעה או מהשיחרור או פרק זמן שעבר מרגע הגשת התיק). תודה על העזרה

עו"ד תמר סיון

סמי פפפ שלום, עם הגשת התביעה התובע זכאי לטיפול רפואי במסגרת אגף השיקום. במקרים מסויימים (בעיקר חבלות) התובע עשוי להיות זכאי לתגמול טיפול רפואי. המועד ממנו משתלמים התגמולים תלוי בכל מיני גורמים - האם חייל בחובה או בקבע, מועד הגשת התביעה, מועד השחרור ועוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל