מאיה ש

תביעה עם החמרה של המחלה

במהלך הצבא התחיל לי crps ביד שהתפשט לרגל לאחר זמי מה. התחלתי לתבוע אך עפי העו"ד כרגע ניתן לתבוע רק על היד ורק אחרי שהתביעה מסתיימת אפשר להגיש על החמרה של הרגל. למה אין אפשרות לתבוע על ההתפשטות מהתחלה? התחלתי לתבוע אחרי התיישנות של 3 שנים זה יכול להיות קשור?

עו"ד תמר סיון

מאיה שלום, לדעתי אפשר וצריך לציין את הבעיה ברגל כבר מהשלב הראשון של התביעה. עם זאת, צריך להכיר את פרטי התיק לעומק - אולי יש סיבה לכך שעוה"ד שלך בחר להפריד בין הדברים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל