דנימזרחי

דרישה לבדיקת מומחה לאחר קביעת אחוזים

לפני כ5 שנים הוכרתי כנה משרד הביטחון 25%, בימים האחרונים פנו אליי במייל עורכי הדין של משרד הביטחון וקבעו לי תור לבדיקת מומחה על מנת לבדוק את המצב הרפואי שלי, יש לציין כי לא ביצעתי שום ניתוחים או פעולה שתשפר את מצבי הרפואי. הבנתי שמותר לקצין התגמולים לזמן אותי לבדיקה ואף הוא עלול במידה ואני לא משתף פעולה להפסיק אוטומטית את הקצבה החודשית. התנהלות עורכי הדין תקינה? למרות האמור מעלה אני מחויב להענות לדרישתם? (יש להדגיש כי הם קבעו לי תור לאזור חיפה כאשר אני מתגורר בירושלים), משהו בכל השתלשלות המיילים נראה לי לא תקין ואף לא חוקי. אשמח לייעוץ קצר.

עו"ד תמר סיון

יקיר שלום, זה אכן נשמע מוזר. גם כשקצין התגמולים מחליט ליזום בדיקה חוזרת, הוא שולח פניה ישירה ולא דרך עורכי הדין. האם נפגעת בתאונת דרכים? יתכן שמדובר בבדיקות במסגרת ההליך שבו משרד הביטחון תובע החזר מחברת הביטוח על התגמולים ששולמו לך. נסה ליצור קשר עם עוה"ד שפנו אליך ולברר את סיבת ההפניה. אתה מוזמן ליצור קשר או להעביר אלי המייל ששלחו אליך, אולי ניתן יהיה להבין מהכתוב במה בדיוק מדובר. sivan@zslaw.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל