בצאלאל

החמרת מצב בכתף.. תביעה החמרה.

שלום לעורכת דין תמר סיון מוכר בגין כתף ימין 25 אחוז לצמיתות ובגין כתף שמאל 1 אחוז כאבים ללא הגבלת יתר בגין פרוטוקול ועדה לפני 10 שנים אי יציבות כתף ימין ברורה.הגבלה תנועה עד 45 מעלות הגבלה תנועה פנים חוץ. ישנה תת פריקה ותת נקיעה בלחיצה על ראש ההורמוס של הכתף ימין M.r.i קרע בלברום העליון מורכב.תואם slap.דרגה3 . חשוד כציסטה. כתף שמאל 1 אחוז . כאבים ללא הגבלת תנועה יתר.. רוצה להגיש על שמאל החמרה אך רופא בשם ד"ר הדר אליהו מנהל אורטופדיה וולפסון אמר לפי בדיקה קלינית שלו שאם אגיש החמרה על שמאל יתכן ואקבל בין 10 ל15 אחוז נכות אבל בכתף ימין יורידו ל5 אחוז עד 10 אחוז. טען לא להגיש החמרה על שמאל יעשו הצלבה..ויטענו שזה מולד עקב הבחנה בכתף שמאל. ויזמנו לועדת הפחתה מה דעתך..? להגיש או לא...

עו"ד תמר סיון

בצלאל שלום, בכל בדיקה חוזרת יש סיכון של הפחתה. אני מניחה שד"ר הדר אליהו אמר לך את הדברים אחרי שהתשם בבדיקה הקלינית שנכותך בכתף ימין כיום אינה מגיעה ל 25%. יש מקום להתייחס לדבריו ברצינות ולפעול בזהירות. מעבר לכך, צריך לבחון התיק לעומק כדי לתת לך המלצה כזו או אחרת.

בצאלאל

הוא טען שאם תגיש רק על כתף ימין תקבל בין 20 ל30 אחוז. מבלי לתקוף על שמאל בכלל ולעולם. כך אמר. ואמר אם תגיש על כתף שמאל ומיד בלחיצה על חגורת הכתף יבינו..ויעשו הצלבה..ויבינו שזה מולד אז יפול להם הסימון.. ויזמנו לוועדת הפחתה.. חזר והדגיש לעולם לא להגיש על כתף שמאל ושהם מחכים לי בפינה לטעות..וכו.. היה בטוח בעצמו. זה מציק לי מאוד רציתי להיבדק מול מומחה אחר ואם יגיד לי אותו דבר אז ארד מזה מה אומרת יש רופא.טוב.. שלא שוחט במחיר..

עו"ד תמר סיון

בצלאל שלום כפי שכתבתי לך, בכל בדיקה מחודשת יש סיכון וסיכוי. אתה יכול לקבל הערכה של הסיכונים אבל אף אחד - לא רופא ולא עו"ד - לא יכול להבטיח לך תוצאה כזו או אחרת. הדרך הנכונה לקבל הערכה מדוייקת ככל האפשר היא להתיעץ עם מומחה לאחר בדיקה של כל התיק, כולל ה"היסטוריה" של ההכרה בך. אין קיצורי דרך. ואת המומחה כדאי שתבחר לפי נסיונו ואמינותו ולאו דווקא לפי המחיר...

בצאלאל

הבנתי אותך. עו"ד תמר סיון.. אלך לרופא. מומחה.עם בדיקות m.r.i. פיענוח.. תוצאות ועדה קודמת.. מסמך הכרה.. וכולל בדיקה קלינית של מומחה לחוות דעת.. ולאישורי נכות. וכו.. אפנה לד"ר דוד יהודה מומחה לחוות דעת ועדות וכו.. ואם אכן ימליץ כן לתקוף אשמח באם תייצגי אותי בועדה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל