בצאלאל

תט"ר. זימון לועדת כושר או ועדה נכות

שלום רב שאלה בנושא תט"ר לאחרונה מידי כול חודשיים הרופא אורטופד מוציא לי אישרי מחלה בגין הפגימה המוכרת וכו. ונותן תרופות פיזוטרפיה דיקור סיני עיסוי מקומי לפגימה ועוד טיפולים וכו השאלה הרופא המחוזי או קצין תגמולים יכולים לזמן אותי לועד כושר?או לועדה רפואית ? בכלל התט"ר כי זה תטר כול חודשיים בערך של 10 ימים 14 ימים וכו.. הרופא המחוזי תמיד מאשר לי המלצת הרופא כירוג אורטופד למרות שאני לא מעוניין בועדת כושר אשמח לתשובה?

עו"ד תמר סיון

תגמול תט"ר מטבעו אמור לתת פתרון זמני. אם אי הכושר שלך ימשך ויהפך לקבוע כנראה תצטרך לבקש תגמול מחיה מסוג המצריך ועדת כושר.

בצאלאל

מחילה לא מובן לי השאלה אני לא מבקש ועדת כשר השאלה היא האם הרופא המחוזי יכולים מטעמם לזמן אותי לועד כושר מבלי שביקשתי?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל