בצאלאל

סיכוי סיכון להגשת תביעה חמרה

באם אדם רוצה להגיש החמרה בנכות הבנתי שיצא לאחרונה תקדים משפטי שהועדה המחוזית לא יכול להוריד נכות אלה להשאיר או לעלות נכות אבל לא להוריד מה שכן הועדה המחוזית יכולה להמליץ לקצין תגמולים שב99 אחוז זה לא קורה.. שהמצב של נכה השתפר ורק אז הוא מזמן לועדה עליונה שרשאית להפחית נכות .. האם זה נכון? ואם כן אז הסיכון מאוד קטןןן שהנכות תופחת ? ואז באמת כדי להגיש החמרה לנכות..? אשמח לתגובתך בעניין ??

עו"ד תמר סיון

ועדה רפואית יכולה גם להוריד נכות אך עליה לתת אזהרה מתאימה לפני כן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל