ודיע חאג'

אובדן כושר עבודה חלקית

במסגרת עבודתי במשטרת התנועה הארצי נפגעתי ע"י רכב אחר כתוצאה מכך נקטעה לי רגל שמאל ושבר באגן וכל מיני פגיעות נוספות. בעקבות כך הוכרתי ע"י משרד הביטחון בנכות של 66%, לאחר מכן זומנתי לוועדת אובדן כושר עבודה והחליטו שאני אעבוד ארבע שעות ביום. מאז ההחלטה על אובדן כושר העבודה לא שולם לי שום דבר עד הים הזה. שאלתי: היום אני בגיל 70 האם אני יכול לתבוע את משרד הביטחון בגין אובדן כושר עבודה? יש לציין שאני מקבל תגמולים

עו"ד לביא נעים

שלום ודיע, כדי להבין האם אפשר לתבוע או לא יש לבחון את המקרה מכמה זוויות - מתי אירעה אותה פגיעה? מה שולם עד היום? ועוד ללא הנתונים האלה ועיון במסמכים הרפואיים ובמסמכי משרד הביטחון קשה לענות לשאלתך. אתה מוזמן לפנות למשרדנו ולהעביר המסמכים לעיון. נשמח לעזור

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל