משה זרד

זכאות לקבלת נצרך 330אחוז

אני בן 55 מוכר כנכה צה״ל מ1989,עבדתי רוב חיי משרה מלאה, כיום מקבל השלמת הכנסה, מה קורה אם לא מצאתי עבודה במשרה של 4 שעות האם אני זכאי לקבל תט״ר או נצרך?

עו"ד לביא נעים

שלום משה, כדי לתת תשובה מלאה לשאלתך יש לקבל נתונים נוספים - למשל מהו גובה הנכות המוכר שלך? כמו כן רצוי להוכיח כי אכן איבדת כושר עבודה ולא רק שאינך מצליח למצוא עבודה. לפי הנתונים שסיפקת סביר כי תהיה זכאי לקבל תט"ר אך בהתאם לנסיבות תשובה זו יכולה להשתנות. מוזמן לפנות למשרדנו ולהעביר מסמכים כדי שנוכל לתת תשובה מלאה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל