משקל החוות דעת מהו?
הקריסות של הרגל קורות לא תמיד ואני הולך עם קביים.. פעם אחרונה שזה קרה לי הפסקתי ללכת בלי קביים ואני סובל מהחמרה במצב.. נראה לי שהרצועה נקרעה לי יותר בגלל הנפילה והייתי במיון וגם רשמו את זה.... 1- לי נקרע הרצועת בברך ובנוסף גם המיניסקוס האם לבקש מהם שיבדקו אותי בהליכה כדי שאני אפול ויקרע איזה שביב רצועה שמתחילה להיבנות לי בתוך הרגל זה לא בקשה מוגזמת?? אני צריך להרוס עוד את הרגל שלי כדי שהם יראו שהיא קורסת ולקרוע ולהזיק לברך שגם ככה היא הרוסה?? סוג של רולטה רוסית..... 2-אם הם לא יראו שקרסתי בהליכה זה יחשב כיאלו אני לא קורס? הרי הקריסות באות כשאתה לא מוכן לזה ולא מסתכל על הרג לוהולך 10 מטר אלא כשאתה מתהלך וא שם לב לזה ואז קורס.... 3- קראתי כאן שמישהו רשם שהועדה ביקשה ממנו שיעשה ניתוח כי זה לא כל כך מסוכן ויכול לשפר רת מצבו ואת האחוזים שלו והוא לא רצה לעשות והעדיף את הטיפול השמרני אז הם נתנו לו אחוזים זמניים ארוכים לעוד שנתיים... האם הם יכולים לעשות סוג של חיוב על ניתוח שלדעתם לא כל כך מסוכן ואם הנכה לא עושה אותו לתת לו אחוזים זמניים לכל כך הרבה זמן??? ולא לתת לו אחוזים לצמיתות? תודה רבה לך ויום טוב!