שמול

גרוש עם ילדים

בהליכי גירושין המשמורת של הילדים בן10 בת8 שלי לפי הוראה 80.18 זכאי לתוספת משקולות בלשכת השיקום אמרו לי שאם אני מקבל תגמול נצרך אז לא מגיע לי התוספת משקולות (בהוראה אין תנאי כזה ) אז מגיע לי או לא ? יש למישהו נסיון בעניין ? בתודה

עו"ד תמר סיון

שמול שלום לא מצאתי הוראה כזו בהוראות לענין נצרך. יתכן ומקור ההגבלה בכך שכשיש ילדים מלכתחילה משולם תגמול נצרך מוגדל. אני מציעה לך לפנות בבקשה בכתב ולדרוש תשובה מנומקת בכתב, וכך תדע מה המקור לסרוב ותוכל גם לערער על ההחלטה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל