ב ר

נכות

נפצעתי בצבא פציעה הוכרה על ידי משרד הבטחון הורד לי פרופיל מ97 ל21 ושוחררתי מצבא הפציעה היתה קרע ברצועה בקרסול עברתי ניתוח בצילום טלוס מדגים פתיחה של 21 מעלות לעומת 12 וכן בדוח פיזטרפיה רשום הגבלת תפקוד האם יש סיכוי ותקדים לקבלת נכות בפציעה כזו

עו"ד תמר סיון

בר שלום. פתיחת יתר של 21 מעלות יכולה להקנות 20% נכות (אם כי לכאורה גם הקרסול השני אינו תקין וגם בו יש פתיחת יתר אם כי במידה פחותה...). בקביעת הנכות הועדה תתייחס לממצאי הצילום, אך גם לממצאי בדיקתה, בעיקר בשאלת יציבות הקרסול

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל