עמי

הכרה של 0% נכות ממשרד הביטחון

שלום, לפני 5 שנים הועדה הרפואית של משרד הביטחון הכירה בי כמי שנפגע בעת שירותו הצבאי. הועדה קבעה לי 2% נכות זמנית ולאחר מכן קבעה כי לא נותרה לי נכות- היינו 0%. בשנה האחרונה חלה החמרה משמעותית בפגיעה שהוכרתי בה ע"י משרד הביטחון ואף רופאים מומחים קבעו כי קיימת נכות בשיעור של 15%. האם אני רשאי במקרה שלי לפנות לוועדה הרפואית בדרישה לבדיקה חוזרת? האם אני עדיין מוכר במשרד הביטחון על אף שנקבע כי הנכות שלי היא 0%? אשמח לדעת אם יש פסיקה בנושא. תודה.

עו"ד תמר סיון

עמי שלום אתה רשאי להגיש בקשה לבדיקה חוזרת בגין החמרת מצב. יש להפנות את הבקשה ללשכה המחוזית של משהב"ט ולצרף תעוד רפואי רלבנטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל