עוזי

שני כובעים ?

שלום אני נכה צה"ל מוכר כ 12 שנה 1% על פגיעה במרפק היד לאחרונה תבעתי את משרד הבטחון על החמרה . להפתעתי בוועדה ישב רופא מקופת החולים אליה אני שייך אליו .פניתי אליו לפני כשנה בקופה הוא בחן את ידי ושלח אותילצילום. הוועדה הרפואית- קרי רופא זה בעצמו לא אישר את בקשתי להחמרה תוךציון שהכל "פיקס" ברם בתיק האישי שלי אצל רופא זה (אותו קיבלתי מהקופה) מצוניים רישומי ההבדיקה שעשיתי אצלו במרפאה- אלו שונים במהותם מהמצויין בוועדת משרד הבטחון.ומציינים בפרוש שאני סובל מבעיית כיפוף -נעשתה לי בדיקה קלינית על ידי אותו רופא. מה אני עושה עם מידע זה ? האם הוועדה העליונה יכולה לדון בסתירה הזו או שמדובר בהליך שצריך להיות נדון בבית המשפט תודה תודה

עו"ד תמר סיון

עוזי שלום אתה יכול לפנות ליו"ר הועדות ולבקש פסילת הועדה וזימונך לועדה בהרכב אחר. מומלץ במקביל וליתר זהירות גם להגיש ערעור לוע"ר עליונה. יצויין כי אם בין שתי הבדיקות יש פער של שנה אז יכול להיות בינתיים גם שינוי (לטובה או לרעה ) במצב היד. האם היית מודע בעת הבדיקה לכך שמדובר ברופא שבדק אותך בקופ"ח? האם ציינת זאת בפני הועדה? אם לא יתכן והדבר יפגע בטענת הפסילה שהינך מעלה עכשיו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל