אילן

הימנעות מתשלום מס כפול ושמירה על זכויות במעבר לאנגליה

שלום אני בודק אפשרות לעבור לאנגליה לעבוד בשביל סאטר טפ זרה בבעלות אירופאית יש לי שתי אזרחות : צרפתית (נולדתי שם) וישראלית (עליתי לפני 20 שנה) בשנה הראשונה אני מתכוון להיות שם לבד ולחזור למשפחה כל שבוע רציתי לדעת מה לעשות 1) כדי להמנע מתשלום מס כפול 2) כדי לשמור על הזכויות שלי

עמית עכו- עו"ד

אילן שלום, כדי להימנע מתשלום מס כפול עליך להיוועץ במשרד רואה חשבון המתמחה בכך. ישנן אמנות למניעת כפל מס. ביחס לזכויותך, גם על כך עליך לשוחח עם רו"ח הואיל ולא ברור לי על איזה זכויות אתה מעוניין לשמור (פנסיה? ביטוח לאומי?)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רילוקיישן