יניב

מעבר ליישוב ספר

בתאריך 15.12.14 עברתי דירה מאשדוד לנתיבות(יישוב ספר) אני מתגורר בשכירות הוצאתי אישור תושב בינואר 2015 הגשתי אותו למעביד ולדברי המעביד אין אפשרות לקבל את ההקלות במס באופן מיידי אלא רק לאחר שמוכיח שאני גר בנתיבות מעל שנה כלומר רק בינואר 2016 אזכה להטבת מס שאלתי היא: האם אקבל החזר מס על שנת 2015 שבמשך כל שנת המס הזו שילמתי מס למרות שגרתי בנתיבות ואם כן מה עליי לעשות אודה לתשובת בברכה

חיה שמעוני עו"ד רו"ח

במידה ואכן הנך מתגורר ביישוב ספר בפועל ונוכה ממך מס שלא בהתאם להטבות המגיעות לך- תוכל להגיש דוח מס להחזר ולקבל את המס שנוכה ממך בחזרה עם ריבית בשיעור 4% וה"ה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פטור ממס הכנסה