לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אייל ת"א

חוות דעת

שלום רב עו"ד פרויליך התייעצתי איתך בעבר לגבי חוות דעת שעדיין לא קיבלתי מחברת הביטוח בנוגע לתאונת עבודה אז ככה כעבור חודשיים וחצי מאז שנבדקתי אצל המומחים עו"ד שלי ביצע פנייה לפרקליטי חברת הביטוח של המעביד (יש לציין שיש צדדים שלישיים ורביעיים בתמונה ) עו"ד הבטיחו לזרז את העניין עבר חודש והם לא הביאו את חוות הדעת לאחר מכן אמרו לו שתוך מספר ימים יביאו לו את חוות הדעת ועברו כבר 3 שבועות מההבטחה לתת את חוות הדעת תוך מספר ימים לפני כמה ימים הוא ביצע פניה באזהרה שהוא יפנה לבית המשפט לחייבם לתת את חוות הדעת והם לא התייחסו לזה עדיין האם המשחקים האלה של עו"ד מטעם חברת הביטוח נהוגים?מדוע בית המשפט מאפשר להם לגרום לצער גדול לנפגע?והאם זה בגלל תוספת הצדדים השלישיים והרביעיים העיכוב?כמו כן האם לצד הרביעי יש אפשרות להפנות אותי גם לבדיקות של מומחים מטעמו?או שזה לא פרקטיקה נהוגה?תודה רבה

עו״ד אריאל פרויליך

אתה מוציא אנרגיות מיותרות על נושא יחסית שולי . מועד הוצאת חוות הדעת אינו כל כך רלבנטי. אין נוהג לעכב חוות דעת בכוונה ווזה לא אמור לגרום ל״צער״.גם אם חוות הדעת ימסרו לך בעוד שבוע או שבועיים אין לכך משמעות גדולה. ממילא עכשיו פגרה ובדיון שיתקיים לאחר תום הפגרה כנראה שכבר יהיו חוות הדעת. לצד רביעי יש זכות תיאורטית לבדוק אותך עם רופא מטעמו אולם לא נראה לי שהוא יוציא אלפי שקלים על חוות דעת מטעמו כאשר יש לו זכות להשתמש בחוות הדעת מטעם הנתבעים הישירים.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות