יואל

נזקי גוף בתאונת דרכים

לפני שנתיים נפצעתי בתאונת דרכים. נקבעו לי 25% נכות. היום אני חושב שיש החמרה במצב שלי. האם אפשר להעלות את אחוזי הנכות ולתבוע פיצויים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

תלוי מי קבע את הנכות ומה מצב ההליך המשפטי. אם ההליך המשפטי הסתיים אין אפשרות לטעון להחמרה. אם מדובר בנכות שהוענקה על ידי הביטוח הלאומי ניתן להגיש בקשה להחמרת מצב. אם מומחה מטעם בית המשפט נתן את הנכות וההליך לא הסתיים ניתן לבקש בדיקה חוזרת עקב החמרה. ברור שבבדיקה חוזרת קיים גם סיכון שהמומחה יראה הטבה ויפחית את הנכות.